OVER BARS

Wat doet Bars Verhuur Oisterwijk?

Bars verhuurt een moderne tapinstallatie voor feesten en partijen. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven op grote en kleine locaties.

Waarom Bars Verhuur Oisterwijk?

In plaats van dat u zelf met kratten moet gaan slepen en tillen huurt u bij ons een complete bar. Ook hoeft u dan geen zorgen te maken over de koeling want in onze bars zitten snelkoelers. Deze koelers werken al binnen 1 uur. De bars hebben 2 kranen waardoor u dus twee verschillende bieren tegelijk kunt tappen. Uiteraard bieden wij hier het passende glaswerk bij aan.

Tapinstallatie verhuur Oisterwijk
Bar Verhuur Oisterwijk

Hoe ziet de tapinstallatie eruit?

Onder de bar zit een watergekoelde snelkoeler. Deze koeler vullen wij op locatie met water. Hier stroomt het bier via een spiraal doorheen. Vanaf het moment dat we de bar aanzetten duur het ongeveer één uur om te kunnen koelen. Daarna kunt u gelijk tappen. Het is wel belangrijk dat de fusten bier niet direct in de zon staan. Anders krijgt de koelinstallatie het onvoldoende terug gekoeld.

Problemen met de aansluiting? Kijk dan even in onze korte handleiding over het aansluiten van bier.

Welke producten kunt u nog meer huren?

Bij ons kunt u terecht voor de complete verzorging van uw drank. Wij hebben twee verschillende soorten modellen bars die u terug kunt vinden op onze site. Ook verzorgen wij de aankleding van uw feest. Denk hierbij aan Brand bier zitzakken of statafels. Daarnaast bieden wij het glaswerk van het bier naar keuze aan. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg met u.

Wilt u bij de bar een BBQ arrangement? Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bar Oisterwijk