FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op vragen die we vaak krijgen. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Dit kan via de website door middel van het aanvraagformulier. Heeft u meer vragen of is er iets onduidelijk? Stuur een mailtje naar info@bars-verhuur.nl of bel naar 06-12890017.

Als u een product van ons huurt proberen wij het product één dag van te voren te leveren. Als u toch liever heeft dat het op de dag zelf wordt geleverd neem dan even contact met ons op. Wij komen uiteraard het product ook weer ophalen. Het ophalen gebeurt standaard de dag na het feest, of in overleg op een ander moment.

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat onze producten netjes zijn en goed werken. Het kan uiteraard zo zijn dat er iets kapot gaat. Laat dit zo snel mogelijk weten zodat we gelijk naar een oplossing kunnen zoeken.

De producten dienen gesorteerd te worden in de daarvoor bedoelde kratten. U hoeft de artikelen alleen veegschoon terug te geven.

Binnen Oisterwijk worden er geen bezorgkosten gevraagd. Buiten Oisterwijk kan het zijn dat er kosten aan verbonden zijn. Dit kan per locatie verschillen. Maar u weet dit altijd voordat wij komen.

Onaangebroken flessen en fusten kunnen altijd retour.  U kunt er altijd voor kiezen om zelf flessen of fusten te houden. Let er wel op dat hiervoor statiegeld word berekend.